Sony יצרה את חיישן התמונה CMOS בערימה בעל המסגרת המלאה עם זיכרון אינטגרלי עבור מצלמת α9 בעלת הביצועים הגבוהים. התוצאה היא מצלמה מקצועית קטנה וקלה יותר שמשתמשת בפחות משאבים .
למרות התקדמות יציבה בטכנולוגיית עיבוד התמונה הדיגיטלית, מגבלות מכניות הגבילו את היתרונות עבור משתמשים של מצלמות SLR דיגיטליות לשיפורים קטנים יחסית בגודל ובתכונות.
כעת, הודות לחדשנות המהפכנית שלה, Sony פרצה את המגבלות האלה והגדירה מחדש את העתיד של מצלמות עם עדשה ניתנת להחלפה. חיישן ה-Exmor RS, חיישן התמונה של 35 מ"מ בערימה בעל Full-Frame הראשון בעולם עם זיכרון אינטגרלי, מספק מהירות וביצועים שעולים באופן ניכר על היכולות של דגמים אחרים, ומשתמשים בפחות משאבים.
החיישן של ה-α9 מספק שיפור ניכר בביצועים ובאיכות התמונה הודות למיקוד אוטומטי יציב ואמין, צילום מתמשך שקט ונטול רעידות של עד 20fps ועינית נטולת החשכות.
חיישן CMOS בערימה בגודל 35 מ"מ בעל Full-Frame עם זיכרון אינטגרלי
חיישן שתוכנן במטרה לספק ביצועים גבוהים
חיישן CMOS בערימה החדש שכלול ב-α9 מספק ביצועים ברמה מקצועית, ללא המגבלות של מערכות מכניות שנמצאות במצלמות SLR דיגיטליות רגילות.
חיישן במהירות גבוהה בערימה, הראשון מסוגו בענף, מספק תמונות Full-Frame עם 24.2 מגה-פיקסל אפקטיביים, ומהירות קריאה של עד 20x הודות לזיכרון משולב בערימה.
[1] מעגל עיבוד אותות במהירות גבוהה [2] אזור פיקסלים [3] מנוע עיבוד תמונה [4] זיכרון אינטגרלי
מצלמת ה-α9 מכניסה את כל הפונקציונליות של מראה, תריס מכני, חיישן של מיקוד אוטומטי ועינית אופטית של מצלמת SLR דיגיטלית לתוך חיישן התמונה Exmor RS המהפכני, תוך צמצום דרמטי גם בגודל הפיזי וגם במשקל של המצלמה.
הודות לחיישן Exmor RS, ה-α9 קטנה בכ-20%, בכל שלושת הממדים, ממצלמת DSLR רגילה עם Full-Frame, כמו למשל הדגם הראשון של Sony עם Full-Frame, ה-α900. קל מתמיד לקחת אותה לכל מקום, בכל עת.
ה-α9 היא עדות למחויבות של Sony לפונקציונליות ולאיכות תמונה, וכן לניידות צילום גבוהה יותר. ההתפתחות של חיישן התמונה CMOS של 35 מ"מ בעל המסגרת המלאה ב-α9 מספקת ביצועי תמונה מובילים ותורמת לצמצום ניכר בגודל המצלמה.
לפני כמעט 10 שנים, Sony הממה את התעשייה עם מצלמת SLR הדיגיטלית בעלת המסגרת המלאה הראשונה שלה, ה-α900 - ששקלה 850 גרם. כעת, דגם ה-α9 החדש, במשקל 588 גרם, שוקל 30% פחות, דבר שמשפר גם את הניידות וגם את היציבות.
Yasufumi Machitani
מנהל הפרויקט של α9
חדשנות שמועילה לכולם
צלמים מקצועיים תלויים בלכידת רגעים דרמטיים כדי לספק סיפורים מרגשים - בין אם זה בשביל החדשות, אירוע ספורט או חתונה. כדי לעמוד בדרישות האלה, וכן לפעול להגשמת המטרה של Sony לצמצם את טביעת הרגל האקולוגית שלה לאפס, אנחנו כל הזמן שואפים לפתח מצלמות קטנות וקלות יותר, מבלי להתפשר על איכות התמונה או על המהירות.
חיישן CMOS בערימה בעל המסגרת המלאה החדש שלנו מספק ביצועי עיבוד תמונה מדהימים. הוא גם משלב מספר פונקציות, ובכך מסייע לצמצם את מספר הרכיבים כדי להקטין גם את הגודל וגם את המשקל של ה-α9. הכול חלק מהמאמצים של Sony למצוא את השימוש האפקטיבי ביותר במשאבים טבעיים, תוך פיתוח טכנולוגיה ומוצרים מתקדמים.
דף נוסף על הטכנולוגיה של Sony